Úvod O městě Aktuality Aktuality z města

Aktuality z města

Hledáte aktuální zprávy z Plzně? Zajímá vás, co se právě děje v Plzni? Přečtěte si zajímavé novinky, články a zprávy zveřejněné na oficiálním webu města Plzně.

Přečtěte si listopadové Radniční listy Přečtěte si listopadové Radniční listy

Stavba mostů na Rokycanské končí, otevřou se v prosinci | Územní plán ve speciální příloze uvnitř listů | D´Artagnan stovky repríz v Divadle Alfa nevydržel...

Zveřejněno: 23. 11. 2016 , Pecuch Martin
Bezpečnost cyklisty výrazně zvyšují světla, odrazky a reflexní prvky Bezpečnost cyklisty výrazně zvyšují světla, odrazky a reflexní prvky

Na jízdu ve tmě či za šera by měl být každý cyklista dobře vybaven, ale i připraven. Základem jsou reflexní prvky na oblečení a odrazky na kole.

Zveřejněno: 23. 11. 2016 , Pecuch Martin
Z pronájmu vodohospodářské infrastruktury získá město 372 milionů korun Z pronájmu vodohospodářské infrastruktury získá město 372 milionů korun

Radní schválili také cenu vodného a stočného pro rok 2017, celková cena za obě položky bude 74,90 korun za metr krychlový (bez DPH).

Zveřejněno: 23. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Lidé mohou opět diskutovat o budoucnosti bývalého BMX areálu na Košutce Lidé mohou opět diskutovat o budoucnosti bývalého BMX areálu na Košutce

Do diskuze se mohou zapojit Plzeňané 24. listopadu, jde již o druhé setkání s veřejností. Akce začíná v 17 hodin v bývalé škole v Krašovské ulici 30.

Zveřejněno: 22. 11. 2016 , Pecuch Martin
Město se chce připravit na případné nouzové zásobování pitnou vodou Město se chce připravit na případné nouzové zásobování pitnou vodou

Plzeň začala intenzivně řešit, jak se připravit na nouzové zásobování pitnou vodou, pokud by v budoucnu nastala krizová situace.

Zveřejněno: 21. 11. 2016 , Pecuch Martin
Plzeň opět pořádá jednodenní zájezdy do Regensburgu Plzeň opět pořádá jednodenní zájezdy do Regensburgu

Prodej jízdenek a místenek pro jednodenní zájezd do Regensburgu spouští dnes město Plzeň.

Zveřejněno: 21. 11. 2016 , Pecuch Martin
Kam v Plzni vyrazit o nadcházejícím víkendu? Kam v Plzni vyrazit o nadcházejícím víkendu?

Do doby než se naplno rozjedou vánoční večírky, pečení cukroví, nákupní horečka a úklidové šílenství, nám přeci jenom pár dnů zbývá.

Zveřejněno: 18. 11. 2016 , Pecuch Martin
Výlov Drahotínského rybníka je spojený s prodejem kaprů Výlov Drahotínského rybníka je spojený s prodejem kaprů

Uskuteční se v sobotu 19. listopadu, začátek vodohospodáři plánují přibližně v 9 hodin.

Zveřejněno: 18. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Dětské práce upozorňují na život v pěstounské rodině Dětské práce upozorňují na život v pěstounské rodině

Putovní výstava dětských prací na téma „Můj život v pěstounské rodině“ je aktuálně ke zhlédnutí v prostorách Odboru státní sociální péče Magistrátu města Plzně v Martinské ulici.

Zveřejněno: 18. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Stánek s občerstvením u Velkého boleveckého rybníka čeká proměna Stánek s občerstvením u Velkého boleveckého rybníka čeká proměna

Nájemce nechá odstranit současný prodejní stánek, který se nachází kousek od přístupu ve směru od silnice U Velkého rybníka, místo něj vybuduje nový moderní dřevem obložený objekt se zastřešeným prostorem pro posezení.

Zveřejněno: 18. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Plzeň podpoří nově vznikající tenisovou akademii Plzeň podpoří nově vznikající tenisovou akademii

Zastupitelstvo města Plzně schválilo poskytnutí částky 300 tisíc korun TK Slavia Plzeň, peníze půjdou na nově vznikající Regionální plzeňskou tenisovou akademii.

Zveřejněno: 17. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Výluka tramvajové linky číslo 4 na Košutce potrvá do 25. listopadu Výluka tramvajové linky číslo 4 na Košutce potrvá do 25. listopadu

Přestože bylo avizováno zkrácení termínu a obnovení provozu už od nadcházející soboty, tedy 19. listopadu, nepodaří se to.

Zveřejněno: 16. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Divadlo přichází s novým nastudováním baletu Labutí jezero Divadlo přichází s novým nastudováním baletu Labutí jezero

Premiéra se odehraje v sobotu 19. listopadu, v pátek se lidé mohou podívat na veřejnou generální zkoušku od 11 hodin.

Zveřejněno: 16. 11. 2016 , Kriegerová Eva
Depo2015 zaplní přehlídka současného designu Depo2015 zaplní přehlídka současného designu

První ročník akce Plzeň Design! představí během čtyř dnů od 17. do 20. listopadu současný český design. Vedle expozic již zavedených studií dostanou prostor mladí začínající designéři a tvůrci zabývající se módou, šperky, sklem a porcelánem nebo tvorbou pro děti.

Zveřejněno: 15. 11. 2016 , Pecuch Martin
Projekt Bezpečná Plzeň má nové webové stránky, jsou přívětivější pro uživatele Projekt Bezpečná Plzeň má nové webové stránky, jsou přívětivější pro uživatele

Stránky www.bezpecnaplzen.eu nově nabízí prostřednictvím jednoduchých piktogramů rychlé odkazy na důležité kontakty z oblasti bezpečnosti, prevence kriminality a protidrogové prevence.

Zveřejněno: 15. 11. 2016 , Pecuch Martin

Významné akce města Plzně

Rok české hudby v Plzni
1. 1. 2024 - 31. 12. 2024
Rok české hudby v Plzni

Doprava v Plzni

Informace o aktuálních dopravních omezeních v Plzni